Loading...
search
bottom-row-icon
bottom-row-icon
bottom-row-icon
Îmbinăm măiestria tradiției cu pasiunea pentru calitate.
Ne dedicăm în totalitate procesului de preparare a deserturilor și produselor de patiserie, căutând mereu să atingem perfecțiunea în fiecare detaliu. Fiecare ingredient este ales cu grijă, fiecare rețetă este realizată cu atenție și pasiune. Prin fiecare prăjitură pe care o creăm, dorim să transmitem bucurie, să încântăm papilele gustative și să creăm amintiri dulci pentru cei care ne aleg. Pasiunea noastră pentru cofetărie și patiserie este sursa energiei noastre creative și ne inspiră să reinventăm mereu gustul, frumusețea și arta deserturilor.
Rafinament
Calitate
Pasiune
bottom-row-icon
Chef Alex Ștefan
Fondator al cofetăriei Alex

,,Pasiunea mea în domeniul cofetar se manifestă prin dragostea pentru fiecare detaliu, prin creativitatea de a experimenta arome și texturi noi și prin bucuria de a împărtăși deliciile mele cu ceilalți.”

Cu o pregătire remarcabilă în cadrul HoReCa School și a unor prestigioase laboratoare din București, conduc cu mândrie o echipă talentată formată din peste 25 de oameni, ce se îndreaptă în două direcții remarcabile: partea de cofetărie/gelaterie și patiserie.

bottom-row-icon
Parcursul profesional al lui Chef Alex Ștefan
  • Cozonacul anului 2022 – cel mai bun produs de patiserie din România
  • Tortul anului 
  • Olimpiada Luxemburg – 2022
  • Tort Bios Cake – premiul de inovație
Gusturi desăvârșite

Călătoria în domeniul gastronomic a început în jurul vârstei de 10 ani, când am descoperit magia creșterii aluaturilor în brutăria părinților mei. Parcursul de învățare și aprofundare în domeniul cofetăriei și chimiei din spatele acesteia s-a desăvârșit prin absolvirea Facultății de Chimie din cadrul Universității Politehnica București și participarea la diverse competiții naționale individuale și internaționale în echipa națională și regională a României. În cadrul competițiilor naționale, precum Gastropan, am primit distincțiile de Tortul inovator al anului 2020 – Bios cake, și Tortul anului și cozonacul anului 2022.

Valorile noastre

Ne preocupă calitatea ingredientelor pe care le folosim, astfel că optăm întotdeauna pentru ingrediente proaspete și calitative. Alegem cu atenție fructele proaspete, nucile crocante, untul fin și alte componente de cea mai bună calitate, pentru a asigura gustul autentic și satisfacția deplină a clienților noștri.

Aceste valori ne ghidează în fiecare pas al procesului nostru de creație, iar rezultatul final este o gamă diversificată de prăjituri și produse de patiserie care aduc bucurie și satisfacție clienților noștri, făcându-i să se întoarcă mereu cu plăcere în universul nostru dulce.

bottom-row-icon
Ambalajul nostru eco-responsabil

Suntem dedicați nu doar să oferim produse de patiserie și cofetărie de cea mai înaltă calitate, ci și să ne asigurăm că ambalajul acestora este eco-friendly și personalizat pentru fiecare tip de produs.

bottom-row-icon
Părerile clienților noștri
Recomandările clienților
Feedback-ul lor ne motivează să fim mai buni în fiecare zi, iar faptul că vorbesc despre gustul irezistibil, calitatea excepțională și prezentarea impecabilă a prăjiturilor noastre ne încurajează să continuăm să oferim experiențe dulci de neuitat.
Cele mai bune prajituri in oras, cu ingrediente naturale si gust deosebit! Au si piersicute si nuci, iar inghetata este artizanala! Recomand cu mult drag!
Iulia Gratii
Clientă mulțumită